nieuws voorpagina

2018:

Op zaterdag 10 maart doen wij weer mee aan NL DOET. Heeft u zaterdagmorgen een paar uurtjes over om ons te helpen met het knotten van de bomen, het schoffelen en/of snoeien van de voortuin of een handje te helpen bij het schoonmaken van het terras dan zien wij u graag vanaf 9.30 uur op de Meent. Wij zorgen voor koffie en/of thee met wat lekkers.

Overzicht jaar 2017:

Het jubileumjaar 2017 is voor Stichting Zwembad de Meent 2002 groots verlopen.Voor de opening zijn veel bedrijven ons behulpzaam geweest om het zwembad volgens de laatste Europeesche voorschriften aan te passen. Onder de bezielende leiding van Marco werd het complete dakwerk op de kleedhokjes vervangen alsmede alle electra. Het hekwerk is geheel vernieuwd. De inrichting alsmede de temperatuur in het winkeltje werd aangepast en hier en daar de bestrating. Gerard en Susan staken de handen uit de mouwen en namen de voortuin onder handen en na goedkeuring van de Provincie, echt net voor de opening, gingen we van start met mooie nieuwe gepersonaliseerde abo kaarten waar we Argus etiketten zeer dankbaar voor zijn. De hittegolf zorgde gelijk voor een enorme druk op al onze vrijwilligers en de activiteiten konden gelijk van start gaan.
De activiteiten commissie die een fantastische evenementen agenda had samengesteld waar vele kinderen en volwassene plezier aan hebben beleefd het hele zwemseizoen.
De bad eend race, ‘draag je eendje bij voor zwembad de Meent en zwembad Zwemlust, georganiseerd door Lions Club Over Holland,waar we een heel mooi bedrag van hebben ontvangen, een tv opname met Maarten van der Weijden, de spel 3-daagse samen met de scouting, het ging maar door. Het zwemseizoen 2017 werd afgesloten met een groot feest voor alle vrijwilligers met aanhang en s’middags met een receptie voor vele genodigden om samen ons 125-jarig bestaan als zwem inrichting te vieren.
Na het zwemseizoen heeft de activiteiten commissie de Spooktocht op landgoed Nijenrode georganiseerd, wat weer zeer enthousiast is ontvangen.
Dank aan alle vrijwilligers en bezoekers van de Meent voor dit mooie jaar.