Zondag 30 juni is het weer zover, voor de vierde keer komt Gluren bij de Buren naar de Stichtse Vecht. Die dag veranderen gazons, veranda’s en terrassen in een podium voor de muzikanten uit de buurt. Ook wij stellen dit jaar weer de poort open voor dit leuke festival!

In het hele land stellen ruim 1.000 huizen hun tuin open, verdeeld over ongeveer 50 gemeenten. Het verlaagd op deze manier de drempel voor ontmoetingen, en het is een superleuke manier om eens te spieken bij die plekken waar je nieuwsgierig naar bent.

Tussen 13.00 en 18.00 uur vinden er in 20 tuinen in de Stichtse Vecht optredens plaats. Die duren maximaal 30 minuten, dus de fanatieke bezoekers kunnen wel 7 optredens bezoeken!

Bij ons komt Viermans formatie Midlife. Zij spelen dansbare covers van Bowie, Bill Withers, Roxy Music e.a.. Midlife speelt op bijvoorbeeld Gentse Feesten, Koningsdag, bruiloften, tuinfeesten, in huiskamers of op een 3-master tijdens Sail Amsterdam. Midlife speelt ook met een mobiele act. Als ‘t maar gezellig wordt! Zien we je daar?

https://glurenbijdeburen.nl/nl/programma/stichtse-vecht#963

PS Entree voor bezoekers van Gluren bij de Buren is natuurlijk gratis!

Scroll naar top