Wat een fantastische dag hadden we vorige week vrijdag hier! We hebben het geluk gehad om de bruisende groep van Atelier Buitengewoon te ontvangen voor een zwemuitje. Als je nog niet van ze hebt gehoord, Atelier Buitengewoon is een creatieve dagbesteding in de gemeente Stichtse Vecht waar iedereen de kans krijgt om aan eigen projecten te werken met alle aandacht en begeleiding die ze nodig hebben. En jongens, ze weten zeker hoe ze een feestje moeten bouwen!

Van spetteren en duiken tot zwemmen en watergevechten, iedereen had de tijd van zijn leven! De zon scheen, het water was verfrissend en de energie was aanstekelijk. Het voelde echt als een zomerfeest waarin de lol en vreugde geen grenzen kenden. En ja, we zeggen het zoals het is: het was gewoonweg fantastisch!

Na al dat plezier hadden we natuurlijk honger als een paard. Gelukkig hadden we daar rekening mee gehouden. We serveerden een heerlijke lunch voor iedereen, zodat niemand met een lege maag naar huis ging. Het was de perfecte afsluiting van een onvergetelijke dag vol waterpret en gezelligheid.

We zijn zo blij dat we deel konden uitmaken van deze speciale dag en we willen graag Atelier Buitengewoon bedanken voor hun komst. We zijn er trots op dat we dit soort dagen kunnen faciliteren en dat we deel uitmaken van de glimlach en de herinneringen die deze dagen creëren.

Kortom, de dag was een schot in de roos! Dus hou onze updates in de gaten, want wie weet wat voor plezier en avonturen we nog meer in petto hebben. Tot snel bij De Meent!

Scroll naar top